NU OOK ONBEPERKT GENIETEN

BIJ SABORES

Een geweldige locatie met dito sfeer en keuken,
mediterraans restaurant Sabores in Breda heeft het allemaal.
En vanaf deze maand komt daar zelfs nog iets bij:
onbeperkt genieten voor slechts €35 p.p. Waar wacht je nog op?

DSC04568 b - Proeverij

MEDITERRAANSE PROEVERIJ

Een reis langs de landen rond de Middellandse Zee… Precies zoals je van Sabores gewend bent. Maar nu hoef je niet persée à la carte te bestellen. Maak een keuze uit de tientallen mediterrane gerechten op de menukaart en ervaar de diverse heerlijke geuren en smaken.

Voor een vast bedrag bestel je per gang één gerecht en je bepaalt zelf het aantal gangen. Zo kun je dus voor 35 euro onbeperkt genieten van al het lekkers dat Sabores te bieden heeft. En er is geen tijdlimiet, je mag er een ‘avondvullend programma’ van maken.

DSC04489 b - Proeverij

TOPKWALITEIT

De naam ‘Sabores’ is zorgvuldig gekozen en betekent: Smaken! In een typisch Mediterraanse ontspannen sfeer kunt u bij ons van alle landen rond de Middellandse Zee de zo typerende geuren, kleuren en smaken proeven. Gerechten zullen soms traditioneel, dan weer met een verfrissende nieuwe twist aangeboden worden. Maar altijd van de beste kwaliteit en voor een eerlijke prijs.

Keuzemenu

7 DAGEN PER WEEK

Op zaterdag en zondag is Sabores al om 11.00 uur geopend voor de lunch. Van maandag t/m vrijdag vanaf 14.00 uur. Reserveren kan via de website èn telefonisch.